Rašyti komentarą...
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 130 gramų cukraus
  • 4 vienetai obuolių (dideli)
  • 3 vienetai kiaušinių
  • 150 gramų kvietinių miltų
  • 175 gramai sviesto (minkštas)
  • 1 arbatinis šaukštelis kepimo miltelių

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Padažui:
    175 g rudojo cukraus;
    125 g sviesto;
    200 g grietinėlės.

    Obuolius nulupti ir supjaustyti nedideliais kubeliais. Keptuvėje ištirpinti 25 gramus sviesto ir kelias minutes pakepti. Suberti 1 šaukštą cukraus ir dar pakepti, kol jis išsilydys.
    Padažui visus produktus sudėti ir pakaitinti kol užvirs. Pavirti 2-3 minutes.
    Likusį sviestą (150 g) išplakti su cukrumi iki vientisos purios masės. Vieną po kito plakant sudėti kiaušinius, supilti miltus, sumaišytus su kepimo milteliais.
    Pudingo indą ištepti sviestu, sudėti obuolius, užpilti trečdaliu padažo ir gražiai išskirstyti tešlą. Uždengti, dėti į didesnį puodą, į kurį iki pusės pudingo indo pripilti verdančio vandens, uždengti ir virti 1,5 valandos. Kas 15-20 minučių, papildyti nugaravusį vandenį. Pateikti su
    karštu karameliniu padažu.

Autorius: http://forelle.blogas.lt

INGREDIENTAI:

  • 130 gramų cukraus
  • 4 vienetai obuolių (dideli)
  • 3 vienetai kiaušinių
  • 150 gramų kvietinių miltų
  • 175 gramai sviesto (minkštas)
  • 1 arbatinis šaukštelis kepimo miltelių

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Padažui:
    175 g rudojo cukraus;
    125 g sviesto;
    200 g grietinėlės.

    Obuolius nulupti ir supjaustyti nedideliais kubeliais. Keptuvėje ištirpinti 25 gramus sviesto ir kelias minutes pakepti. Suberti 1 šaukštą cukraus ir dar pakepti, kol jis išsilydys.
    Padažui visus produktus sudėti ir pakaitinti kol užvirs. Pavirti 2-3 minutes.
    Likusį sviestą (150 g) išplakti su cukrumi iki vientisos purios masės. Vieną po kito plakant sudėti kiaušinius, supilti miltus, sumaišytus su kepimo milteliais.
    Pudingo indą ištepti sviestu, sudėti obuolius, užpilti trečdaliu padažo ir gražiai išskirstyti tešlą. Uždengti, dėti į didesnį puodą, į kurį iki pusės pudingo indo pripilti verdančio vandens, uždengti ir virti 1,5 valandos. Kas 15-20 minučių, papildyti nugaravusį vandenį. Pateikti su
    karštu karameliniu padažu.

Autorius: http://forelle.blogas.lt

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų