REKLAMA
REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
INGREDIENTAI:
- šiek tiek česnakų
- šiek tiek juodųjų pipirų
- 1 vienetas svogūnų
- 600 gramų kalakutienos (filė)
- 2 vienetai kiaušinių
- 1/3 vieneto batono
- šiek tiek džiūvesėlių (apvoliojimui)
- 100 mililitrų pieno
- šiek tiek druskos
- šiek tiek aliejaus (kepimui)
- 125 gramai sviesto
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Batono minkštimą išmirkyti piene.
Kalakuto filė sumalti kartu su svogūnu ir batono minkštimu.
Į gautą faršą įmušti kiaušinius, sudėti sviestą, pasūdyti, įberti pipirų. Jei norisi, galima įspausti česnako. Išmaišyti.
Suformuoti kotletukus, apvolioti juos džiūvėsėliuose.
Kepti gerai įkaitintame aliejuje.
INGREDIENTAI:
- šiek tiek česnakų
- šiek tiek juodųjų pipirų
- 1 vienetas svogūnų
- 600 gramų kalakutienos (filė)
- 2 vienetai kiaušinių
- 1/3 vieneto batono
- šiek tiek džiūvesėlių (apvoliojimui)
- 100 mililitrų pieno
- šiek tiek druskos
- šiek tiek aliejaus (kepimui)
- 125 gramai sviesto
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Batono minkštimą išmirkyti piene.
Kalakuto filė sumalti kartu su svogūnu ir batono minkštimu.
Į gautą faršą įmušti kiaušinius, sudėti sviestą, pasūdyti, įberti pipirų. Jei norisi, galima įspausti česnako. Išmaišyti.
Suformuoti kotletukus, apvolioti juos džiūvėsėliuose.
Kepti gerai įkaitintame aliejuje.
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
TOLIAU SKAITYKITE
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą