šiek tiek džiūvesėlių (ar 1 šaukštas krakmolo; kepsnių apvoliojimui skirto mišinio)
šiek tiek aliejaus (kepimui)
2 valgomieji šaukštai prieskonių (paukštienos)
1 arbatinis šaukštelis ciberžolės
PARUOŠIMO BŪDAS:
Iš visų produktų išmaišyti tešlą, suformuoti maždaug delno dydžio nestorus kepsniukus, apvolioti mišinyje ir kepti įkaitintame aliejuje ant vidutinio stiprumo ugnies. Kepsniukus kepti iš abiejų pusių maždaug 10 minučių, kad būtų gražiai aprudę ir, žinoma, iškepę.
Skanaus :)
Autorius: Raminta
INGREDIENTAI:
1 valgomasis šaukštas kalendrų
1 valgomasis šaukštas krakmolo
1 valgomasis šaukštas mairūnų
500 gramų kalakutų faršo
1 vienetas kiaušinių (trynys)
šiek tiek džiūvesėlių (ar 1 šaukštas krakmolo; kepsnių apvoliojimui skirto mišinio)
šiek tiek aliejaus (kepimui)
2 valgomieji šaukštai prieskonių (paukštienos)
1 arbatinis šaukštelis ciberžolės
PARUOŠIMO BŪDAS:
Iš visų produktų išmaišyti tešlą, suformuoti maždaug delno dydžio nestorus kepsniukus, apvolioti mišinyje ir kepti įkaitintame aliejuje ant vidutinio stiprumo ugnies. Kepsniukus kepti iš abiejų pusių maždaug 10 minučių, kad būtų gražiai aprudę ir, žinoma, iškepę.