Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
INGREDIENTAI:
- 120 gramų cukraus pudros
- 25 gramai kakavos
- 35 gramai krakmolo (kukurūzų)
- 0.5 arbatinio šaukštelio vanilės
- 1 vienetas kiaušinių (tryniai)
- 280 gramų kvietinių miltų
- 5 valgomieji šaukštai likerio („Irish Cream“)
- 185 gramai sviesto (kambario temperatūros, + 2 šaukštai)
- 200 gramų baltojo šokolado
PARUOŠIMO BŪDAS:
- 185 g sviesto išsukti su cukraus pudra ir vanile.
Tuomet įmaišyti kiaušinio trynį.
Išsijotus miltus sumaišyti su krakmolu bei kakava ir įmaišyti į kiaušinių bei sviesto masę.
Tešlą padėti 1 val. į šaldytuvą.
Įkaitinti orkaitę iki 180 laipsnių temperatūros.
Padalinti atšaldytą tešlą į 4 dalis ir kiekvieną tešlos gabalą iškočioti tarp dviejų kepimo popieriaus lakštų į maždaug 0,5 mm storio blynus.
Iš iškočiotos tešlos išspausti apvalius sausainiukus ir išspausti pusės jų viduriukus.
Dėti sausainius ant kepimo popieriumi išklotos skardos ir kepti apie 8-10 minučių.
Pertepimui ištirpinti vandens vonelėje šokoladą bei 2 šaukštus sviesto ir sumaišyti su likeriu iki vientisos masės.
Pertepimą atvėsinti, aptepti juo sausainius ir ant viršaus sudėti sausainius su skylutėmis.
Palaukti, kol kremas apstings ir valgyti.
Skanaus.
INGREDIENTAI:
- 120 gramų cukraus pudros
- 25 gramai kakavos
- 35 gramai krakmolo (kukurūzų)
- 0.5 arbatinio šaukštelio vanilės
- 1 vienetas kiaušinių (tryniai)
- 280 gramų kvietinių miltų
- 5 valgomieji šaukštai likerio („Irish Cream“)
- 185 gramai sviesto (kambario temperatūros, + 2 šaukštai)
- 200 gramų baltojo šokolado
PARUOŠIMO BŪDAS:
- 185 g sviesto išsukti su cukraus pudra ir vanile.
Tuomet įmaišyti kiaušinio trynį.
Išsijotus miltus sumaišyti su krakmolu bei kakava ir įmaišyti į kiaušinių bei sviesto masę.
Tešlą padėti 1 val. į šaldytuvą.
Įkaitinti orkaitę iki 180 laipsnių temperatūros.
Padalinti atšaldytą tešlą į 4 dalis ir kiekvieną tešlos gabalą iškočioti tarp dviejų kepimo popieriaus lakštų į maždaug 0,5 mm storio blynus.
Iš iškočiotos tešlos išspausti apvalius sausainiukus ir išspausti pusės jų viduriukus.
Dėti sausainius ant kepimo popieriumi išklotos skardos ir kepti apie 8-10 minučių.
Pertepimui ištirpinti vandens vonelėje šokoladą bei 2 šaukštus sviesto ir sumaišyti su likeriu iki vientisos masės.
Pertepimą atvėsinti, aptepti juo sausainius ir ant viršaus sudėti sausainius su skylutėmis.
Palaukti, kol kremas apstings ir valgyti.
Skanaus.
REKLAMA
REKOMENDUOJAME

TOLIAU SKAITYKITE

TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą