Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
INGREDIENTAI:
- 4 vienetai kiaulės nugarinės (be kaulo)
- 200 gramų sūris
- 3 vienetai kiaušinių
- 1 vienetas svogūnų
- šiek tiek juodųjų pipirų
- 2 česnakų
- šiek tiek druskos
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Kiaulieną išmuškite, įtrinkite spaustu česnaku, pabarstykite druska, pipirais.
Įdarui sutarkuokite fermentinį sūrį. Išvirkite kiaušinius. Į dubenį suberkite tarkuotą sūrį, susmulkintus kiaušinius, ir susmulkintą svogūną, įberkite druskos ir pipirų pagal skonį ir viską gerai išmaišykite. Ant išmuštos mėsos storesniu sluoksniu uždėkite įdarą ir mėsą susukite, kad neatsisuktų perverkite mediniu pagaliuku. Suktinukus kepkite aliejumi pašlakstytoje keptuvėje ant silpnos ugnies. Kepkite kol gražiai apskrus.
INGREDIENTAI:
- 4 vienetai kiaulės nugarinės (be kaulo)
- 200 gramų sūris
- 3 vienetai kiaušinių
- 1 vienetas svogūnų
- šiek tiek juodųjų pipirų
- 2 česnakų
- šiek tiek druskos
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Kiaulieną išmuškite, įtrinkite spaustu česnaku, pabarstykite druska, pipirais.
Įdarui sutarkuokite fermentinį sūrį. Išvirkite kiaušinius. Į dubenį suberkite tarkuotą sūrį, susmulkintus kiaušinius, ir susmulkintą svogūną, įberkite druskos ir pipirų pagal skonį ir viską gerai išmaišykite. Ant išmuštos mėsos storesniu sluoksniu uždėkite įdarą ir mėsą susukite, kad neatsisuktų perverkite mediniu pagaliuku. Suktinukus kepkite aliejumi pašlakstytoje keptuvėje ant silpnos ugnies. Kepkite kol gražiai apskrus.
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
TOLIAU SKAITYKITE
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą