Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
INGREDIENTAI:
- 4 česnakų
- šiek tiek juodųjų pipirų
- 4 vienetai kiaulienos (pjausniai)
- 2 vienetai kiaušinių
- šiek tiek druskos
- šiek tiek prieskonių (kiaulienos)
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Išmuškite mėsą. Abi mėsos puses ištrinkite česnaku, apibarstykite druska, pipirais, kiaulienos prieskoniais. Įšplakite kiaušnius, į palkinį įberkite truputį druskos, pipirų. Mėsą apvoliokite plakinyje ir kepkite keptuvėje, kol gražiai pagels.
INGREDIENTAI:
- 4 česnakų
- šiek tiek juodųjų pipirų
- 4 vienetai kiaulienos (pjausniai)
- 2 vienetai kiaušinių
- šiek tiek druskos
- šiek tiek prieskonių (kiaulienos)
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Išmuškite mėsą. Abi mėsos puses ištrinkite česnaku, apibarstykite druska, pipirais, kiaulienos prieskoniais. Įšplakite kiaušnius, į palkinį įberkite truputį druskos, pipirų. Mėsą apvoliokite plakinyje ir kepkite keptuvėje, kol gražiai pagels.
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
TOLIAU SKAITYKITE
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą