• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Tinka ir kaip šaltas, ir kaip šiltas patiekalas.

INGREDIENTAI:

  • 1 kilogramas jūros lydekų
  • 2 vienetai svogūnų
  • 1 vienetas morkų
  • 2 skiltelės česnakų
  • 2 valgomieji šaukštai majonezo
  • 2 valgomieji šaukštai pomidorų padažo
  • šiek tiek aliejaus
  • šiek tiek miltai

Paruošimo laikas: Apie 30 min.

REKLAMA
REKLAMA

Porcijų skaičius: 8

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Lydeką supjaustykite gabaliukais, įspauskite česnako, dėkite majonezo, išmaišykite. Palikite marinuotis valandai.
  2. Morkas sutarkuokite, svogūnus supjaustykite ir viską apkepinkite aliejuje. Pabaigai dėkite pomidorų padažą ir dar šiek tiek pakepinkite maišydami.
  3. Lydeką pavoliokite miltuose ir apkepinkite aliejuje iš abiejų pusių. Sudėkite lėkštėje ir ant viršaus dėkite apkepintas daržoves.

Autorius: Gražina

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų