Rašyti komentarą...
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 1 citrinų
  • 2 česnakų
  • šiek tiek juodųjų pipirų (malti)
  • 4 vienetai petražolių
  • 500 gramų jautienos (filė)
  • 2 kiaušinių
  • šiek tiek džiūvesėlių
  • šiek tiek druskos
  • šiek tiek aliejaus

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Suplakti kiaušinius, į juos įspausti česnakus ir sudėti smulkintas petražoles, pasūdyti ir įberti pipirų.
    Jautieną supjaustyti labai plonomis juostelėmis (2-3 mm).
    Šiek tiek padaužyti peilio rankena.
    Sudėti jautienos gabaliukus į indą ir aplieti citrinos sultimis.
    Įkaitinti keptuvėje aliejų.
    Jautieną mirkyti kiaušinio plakinyje, po to džiūvėsėliuose ir kepti.
    Kepti labai trumpai iš abiejų pusių.

Autorius: Raimonda

INGREDIENTAI:

  • 1 citrinų
  • 2 česnakų
  • šiek tiek juodųjų pipirų (malti)
  • 4 vienetai petražolių
  • 500 gramų jautienos (filė)
  • 2 kiaušinių
  • šiek tiek džiūvesėlių
  • šiek tiek druskos
  • šiek tiek aliejaus

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Suplakti kiaušinius, į juos įspausti česnakus ir sudėti smulkintas petražoles, pasūdyti ir įberti pipirų.
    Jautieną supjaustyti labai plonomis juostelėmis (2-3 mm).
    Šiek tiek padaužyti peilio rankena.
    Sudėti jautienos gabaliukus į indą ir aplieti citrinos sultimis.
    Įkaitinti keptuvėje aliejų.
    Jautieną mirkyti kiaušinio plakinyje, po to džiūvėsėliuose ir kepti.
    Kepti labai trumpai iš abiejų pusių.

Autorius: Raimonda

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų