Suplakti kiaušinius, į juos įspausti česnakus ir sudėti smulkintas petražoles, pasūdyti ir įberti pipirų. Jautieną supjaustyti labai plonomis juostelėmis (2-3 mm). Šiek tiek padaužyti peilio rankena. Sudėti jautienos gabaliukus į indą ir aplieti citrinos sultimis. Įkaitinti keptuvėje aliejų. Jautieną mirkyti kiaušinio plakinyje, po to džiūvėsėliuose ir kepti. Kepti labai trumpai iš abiejų pusių.
Autorius: Raimonda
INGREDIENTAI:
1 citrinų
2 česnakų
šiek tiek juodųjų pipirų (malti)
4 vienetai petražolių
500 gramų jautienos (filė)
2 kiaušinių
šiek tiek džiūvesėlių
šiek tiek druskos
šiek tiek aliejaus
PARUOŠIMO BŪDAS:
Suplakti kiaušinius, į juos įspausti česnakus ir sudėti smulkintas petražoles, pasūdyti ir įberti pipirų. Jautieną supjaustyti labai plonomis juostelėmis (2-3 mm). Šiek tiek padaužyti peilio rankena. Sudėti jautienos gabaliukus į indą ir aplieti citrinos sultimis. Įkaitinti keptuvėje aliejų. Jautieną mirkyti kiaušinio plakinyje, po to džiūvėsėliuose ir kepti. Kepti labai trumpai iš abiejų pusių.