Rašyti komentarą...
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Tai gerai žinomas Kinijos virtuvės patiekalas. Jei turite galimybę gauti "Shaoxing vyno" - patiekalas bus unikalesnis. Šį vyną galima pakeisti įprastu vynu arba ryžių mirin. Kadangi patiekalas gana sūrus, makaronus galima ir nekepinti, o dėti teisiai į lėkštę iš puodo. Jei nesinori didelio sūrumo, galima nebepilti sojų padažų patiekalo gaminimo pabaigoje. Skanaus.

REKLAMA

INGREDIENTAI:

  • 140 gramų jautienos
  • 1 arbatinis šaukštelis sojos padažo (šviesus)
  • 1 arbatinis šaukštelis baltojo vyno
  • 1 arbatinis šaukštelis krakmolo
  • 1 arbatinis šaukštelis vandens
  • 1 žiupsnelis cukraus
  • Garnyrui:
  • 200 gramų ryžių makaronų
  • 1 arbatinis šaukštelis sojos padažo (šviesus)
  • 1 arbatinis šaukštelis sojos padažo (tamsus)
  • Kepimui:
  • 1 arbatinis šaukštelis aliejaus

Paruošimo laikas: Apie 45 min.

REKLAMA
REKLAMA

Porcijų skaičius: 1

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Supjaustyti mėsą gabalėliais ir sumaišyti su sojų padažu, vynu, krakmolu, vandeniu ir cukrumi. Palikti 15 minučių.
  2. Išvirti makaronus pagal instrukciją ant pakuotės.
  3. Įkaitintame aliejuje iškepti mėsą, kol pabals. Dėti makaronus, pakepinti 30 sekundžių. Supilti sojų padažą ir pakepinti 30 sekundžių.

Autorius: Dorianas

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų