REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
INGREDIENTAI:
- 1/4 arbatinio šaukštelio juodųjų pipirų (malti)
- 2 vienetai kriaušių
- 2 arbatiniai šaukšteliai garstyčių
- 150 gramų vištienos kepenėlių
- 400 gramų vištos filė
- 0.5 arbatinio šaukštelio druskos
- 20 mililitrų aliejaus
- 20 gramų sviesto
- 150 gramų grietinės
- 1/4 arbatinio šaukštelio čili pipirų (malti)
- 200 gramų kininių kopūstų
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Vištienos filė supaustyti gabaliukais ir apkepti aliejuje.
Kininį kopūstą suplėšyti dideliais lapais ir sudėti į lėkštę.
Kriaušes supjaustyti gabaliukais ir sudėti ant lėkštės kartu su vištiena.
Vištienos kepenėles apkepti svieste (apie 2 min.).
Keptas kepenėles kartu su skysčiu nuo kepimo, grietine, citrinos sultimis, garstyčiomis, druska ir pipirais sudėti į mikserį ir išplakti.
Gautu padažu užpilti salotas.
INGREDIENTAI:
- 1/4 arbatinio šaukštelio juodųjų pipirų (malti)
- 2 vienetai kriaušių
- 2 arbatiniai šaukšteliai garstyčių
- 150 gramų vištienos kepenėlių
- 400 gramų vištos filė
- 0.5 arbatinio šaukštelio druskos
- 20 mililitrų aliejaus
- 20 gramų sviesto
- 150 gramų grietinės
- 1/4 arbatinio šaukštelio čili pipirų (malti)
- 200 gramų kininių kopūstų
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Vištienos filė supaustyti gabaliukais ir apkepti aliejuje.
Kininį kopūstą suplėšyti dideliais lapais ir sudėti į lėkštę.
Kriaušes supjaustyti gabaliukais ir sudėti ant lėkštės kartu su vištiena.
Vištienos kepenėles apkepti svieste (apie 2 min.).
Keptas kepenėles kartu su skysčiu nuo kepimo, grietine, citrinos sultimis, garstyčiomis, druska ir pipirais sudėti į mikserį ir išplakti.
Gautu padažu užpilti salotas.
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
TOLIAU SKAITYKITE
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą