Vegeta iš žalių daržovių. Laikyti šaldytuve, o ne šaldiklyje. Tinka dėti į sriubas, salotas, mėsos ir žuvies patiekalus, į padažus taip pat galima užsidėti ant duonos sviesto ir užsidėti vegetos!
REKLAMA
  
  REKLAMA
     
 INGREDIENTAI:
- 1.5 kilogramo morkų
 - 1.5 kilogramo pomidorų pastos
 - 1 kilogramas svogūnų
 - 400 gramų druskos
 - 200 gramų paprikų
 - 50 gramų krapų
 - 0.5 arbatinio šaukštelio malti juodieji pipirai
 - 0.5 arbatinio šaukštelio malti lauro lapai
 - 1 žiupsnelis bazilikų
 - 1 žiupsnelis mairūnų
 
Paruošimo laikas: Apie 10 min.
Porcijų skaičius: 1
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Morkas sutarkuoti per burokinę trintuvę.
 - Visas daržoves (ir morkas) sumalti mėsmale, tada sudėti sudėti prieskonius, viską išmaišyti.
 - Sudėti į stiklainiukus, užsukti paprastais dangteliais.
 
REKLAMA
 
  
