Rašyti komentarą...
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 2 valgomieji šaukštai cukraus pudros
  • 0.5 stiklinės cukraus
  • 6 vienetai kriaušių
  • 3 stiklinės vandens
  • 200 gramų varškės
  • 0.5 stiklinės grietinės
  • 1 valgomasis šaukštas razinų
  • 1 valgomasis šaukštas želatinos

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Varškė ištrinama, sumaišoma su cukraus pudra, grietine ir razinomis. Kriaušės, perpjautos pusiau (išėmus sėklalizdžius), išverdamos sirupe iš vandens ir pusės stiklinės cukraus. Išimtos kriaušės gražiai sudedamos į desertui skirtą indą ir pridedamos varškės įdaro. Kriaušių nuoviras, į jį supylus išbrinkinta želatiną (be drumzlių), užpilamas ant kriaušių, kad sustingtų.
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų