Rašyti komentarą...
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 1 stiklinė bulvių (košė)
  • šiek tiek juodųjų pipirų
  • 1 vienetas raugintų agurkų
  • 300 gramų pievagrybių
  • šiek tiek druskos
  • 1 valgomasis šaukštas sviesto

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Pievagrybiai nuvalomi ir nuplaunami.
    Galvutės nupjaustomos ir sveikos ištroškinamos svieste.
    Koteliai smulkiai supjaustomi, ištroškinami, sumaišomi su bulvių koše ir smarkiai papipirinama.
    Šio mišinio pripildomos pievagrybių galvutės.
    Ant kiekvienos jų uždedama po griežinėlį agurko.
    Skanaus.

Autorius: Benas

INGREDIENTAI:

  • 1 stiklinė bulvių (košė)
  • šiek tiek juodųjų pipirų
  • 1 vienetas raugintų agurkų
  • 300 gramų pievagrybių
  • šiek tiek druskos
  • 1 valgomasis šaukštas sviesto

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Pievagrybiai nuvalomi ir nuplaunami.
    Galvutės nupjaustomos ir sveikos ištroškinamos svieste.
    Koteliai smulkiai supjaustomi, ištroškinami, sumaišomi su bulvių koše ir smarkiai papipirinama.
    Šio mišinio pripildomos pievagrybių galvutės.
    Ant kiekvienos jų uždedama po griežinėlį agurko.
    Skanaus.

Autorius: Benas

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų