Rašyti komentarą...
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 200 gramų jautienos ((malta))
  • 700 gramų kiaulienos ((malta))
  • 3 vienetai kiaušinių
  • 2 vienetai svogūnų ((vienas baltas, kitas raudonas) )
  • 3 skiltelės česnakų
  • 1 vienetas porų
  • 2 valgomieji šaukštai džiovintų morkų
  • 1 lapas rozmarino (šakelė)
  • 1 arbatinis šaukštelis bazilikų (malti, (nubrauktas šaukšt.))
  • 200 gramų grietinėlės
  • 1 stiklinė vandens
  • 1 valgomasis šaukštas aliejaus
  • šiek tiek krapų
  • šiek tiek pipirai
  • šiek tiek druskos
  • Papuošimui:
  • šiek tiek bazilikų (šviežias)

Paruošimo laikas: Apie 1 val.

INGREDIENTAI:

  • 200 gramų jautienos ((malta))
  • 700 gramų kiaulienos ((malta))
  • 3 vienetai kiaušinių
  • 2 vienetai svogūnų ((vienas baltas, kitas raudonas) )
  • 3 skiltelės česnakų
  • 1 vienetas porų
  • 2 valgomieji šaukštai džiovintų morkų
  • 1 lapas rozmarino (šakelė)
  • 1 arbatinis šaukštelis bazilikų (malti, (nubrauktas šaukšt.))
  • 200 gramų grietinėlės
  • 1 stiklinė vandens
  • 1 valgomasis šaukštas aliejaus
  • šiek tiek krapų
  • šiek tiek pipirai
  • šiek tiek druskos
  • Papuošimui:
  • šiek tiek bazilikų (šviežias)

Paruošimo laikas: Apie 1 val.

REKLAMA
REKLAMA

Porcijų skaičius: 5

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Į sumaišytus jautienos ir kiaulienos faršus sudėti smulkiai supjaustytus svogūnus, česnakus, porą, įmušti kiaušinius, įberti morkas, bazilikų, druskos, prieskonių, pipirų, krapų ir gerai išmaišyti.
  2. Gauta mase prikimšti apvirtus (al dente ) makaronus, sudėti juos į aliejumi apšlakstytą (kad nepriliptų prie dugno) ir rozmarinu pribarstytą stiklinį indą. Įpilti puodelį vandens.
  3. Iki 200°C temperatūros įkaitintoje orkaitėje kepti 20-25 min. Tada supilti grietinėlę ir dar pakepti 10 - 15 min.

    Skanaus.

Autorius: silvija

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų