Rašyti komentarą...
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • šiek tiek juodųjų pipirų
  • šiek tiek krapų
  • šiek tiek konservuotų žirnelių
  • 100 gramų kiaulienos kumpio
  • 5 vienetai kiaušinių
  • 1 valgomasis šaukštas majonezo
  • šiek tiek druskos
  • 1 valgomasis šaukštas padažo (krienų)

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Kiaušinius kietai išvirti. Išvirusius užpilti šaltu vandeniu ir palaikyti. Nuluptus kiaušinius perpjauti pusiau, išimti tynius. Baltymų puseles išdėlioti ant lėkštutės, trynius sudėti į dubenėlį ir sutrinti. Supjaustyti mažais kubeliais kumpelį ir sukrėsti į trynių dubenėlį. Pagardinti druska, pipirais, krėsti majonezą, krienų padažą ir gerai išmaišyti. Paruošta mase įdaryti puseles. Pabarstyti kapotais krapais ir žirneliais. Skanaus!

Autorius: Jurgita

INGREDIENTAI:

  • šiek tiek juodųjų pipirų
  • šiek tiek krapų
  • šiek tiek konservuotų žirnelių
  • 100 gramų kiaulienos kumpio
  • 5 vienetai kiaušinių
  • 1 valgomasis šaukštas majonezo
  • šiek tiek druskos
  • 1 valgomasis šaukštas padažo (krienų)

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Kiaušinius kietai išvirti. Išvirusius užpilti šaltu vandeniu ir palaikyti. Nuluptus kiaušinius perpjauti pusiau, išimti tynius. Baltymų puseles išdėlioti ant lėkštutės, trynius sudėti į dubenėlį ir sutrinti. Supjaustyti mažais kubeliais kumpelį ir sukrėsti į trynių dubenėlį. Pagardinti druska, pipirais, krėsti majonezą, krienų padažą ir gerai išmaišyti. Paruošta mase įdaryti puseles. Pabarstyti kapotais krapais ir žirneliais. Skanaus!

Autorius: Jurgita

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų