• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • šiek tiek juodųjų pipirų
  • 1 vienetas morkų (nedidelė, virta)
  • šiek tiek paprikų
  • 0.5 vieneto svogūnų
  • 100 gramų vištos filė (virta)
  • 6 vienetai kiaušinių
  • 1 valgomasis šaukštas majonezo
  • šiek tiek druskos
  • šiek tiek provanso žolelių

Paruošimo laikas: Apie 5 min.

INGREDIENTAI:

  • šiek tiek juodųjų pipirų
  • 1 vienetas morkų (nedidelė, virta)
  • šiek tiek paprikų
  • 0.5 vieneto svogūnų
  • 100 gramų vištos filė (virta)
  • 6 vienetai kiaušinių
  • 1 valgomasis šaukštas majonezo
  • šiek tiek druskos
  • šiek tiek provanso žolelių

Paruošimo laikas: Apie 5 min.

REKLAMA

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Kiaušiniai išverdami ir paliekami šaltame vandenyje atvėsti - tada juos bus lengviau nulupti.
    Kol kiaušiniai auš, viskas - vištiena, paprika, morka, svogūnas - supjaustoma. Įdedama majonezo, druskos, pipirų (pagal skonį), SANTA MARIA Provanso prieskoninių žolelių ir šiek tiek sutrinama trintuvu (blenderyje). Turi gautis tiršta košelė.
    Kiaušiniai nulupami ir perpjaunami per pusę. Iš lovelių atsargiai išimami tryniai. 1-1,5 trynio sutrinami - turi gautis pabarstukai. Likę sutrinti tryniai sudedami į košelę ir išmaišomi. Ši masė sudedama į tuščius kiaušinių lovelius, apibarstoma pabarstukais iš trynių. Dar galima papuošti turimomis žolelėmis.
    Jeigu kiaušinių nėra pakankamai, oranžinę košelę galima paversti užtepėle ant bet kokios - juodos ar baltos duonos.
    Skanaus!

Autorius: sil

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų