Rašyti komentarą...
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • šiek tiek juodųjų pipirų
  • 2 vienetai svogūnų
  • 500 gramų kiaulienos
  • 70 gramų kiaulės lašinių
  • 800 gramų jautienos
  • 2 vienetai kiaušinių
  • 2 vienetai kiaušinių (virti)
  • 3 vienetai batono (riekės)
  • 2 valgomieji šaukštai džiūvesėlių
  • šiek tiek druskos

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Smulkiai supjaustyti svogūnai pakepinami riebaluose.
    Batonas išmirkomas vandenyje arba piene.
    Į sumaltą mėsą dedamas išspaustas batonas, pakepinti svogūnai, įmušami kiaušiniai, įberiama pipirų, druskos ir viskas gerai išmaišoma.
    Iš šios masės daromas pailgas kepsnys, o į jo vidų sudedami kietai virti kiaušiniai.
    Kepsnys apvoliojamas džiūvėsėliais, dedamas į keptuvą su įkaitintais riebalais ir kepamas karštoje, 190 laipsnių temperatūros orkaitėje apie 60 min.
    Tiekiamas supjaustytas pusdubenyje.
    Prie jo tinka karšti troškinti burokėliai, virtos bulvės ir įvairios salotos.
    Skanaus.

Autorius: Regina

INGREDIENTAI:

  • šiek tiek juodųjų pipirų
  • 2 vienetai svogūnų
  • 500 gramų kiaulienos
  • 70 gramų kiaulės lašinių
  • 800 gramų jautienos
  • 2 vienetai kiaušinių
  • 2 vienetai kiaušinių (virti)
  • 3 vienetai batono (riekės)
  • 2 valgomieji šaukštai džiūvesėlių
  • šiek tiek druskos

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Smulkiai supjaustyti svogūnai pakepinami riebaluose.
    Batonas išmirkomas vandenyje arba piene.
    Į sumaltą mėsą dedamas išspaustas batonas, pakepinti svogūnai, įmušami kiaušiniai, įberiama pipirų, druskos ir viskas gerai išmaišoma.
    Iš šios masės daromas pailgas kepsnys, o į jo vidų sudedami kietai virti kiaušiniai.
    Kepsnys apvoliojamas džiūvėsėliais, dedamas į keptuvą su įkaitintais riebalais ir kepamas karštoje, 190 laipsnių temperatūros orkaitėje apie 60 min.
    Tiekiamas supjaustytas pusdubenyje.
    Prie jo tinka karšti troškinti burokėliai, virtos bulvės ir įvairios salotos.
    Skanaus.

Autorius: Regina

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų