Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
INGREDIENTAI:
- šiek tiek juodųjų pipirų
- 2 vienetai svogūnų
- 500 gramų kiaulienos
- 70 gramų kiaulės lašinių
- 800 gramų jautienos
- 2 vienetai kiaušinių
- 2 vienetai kiaušinių (virti)
- 3 vienetai batono (riekės)
- 2 valgomieji šaukštai džiūvesėlių
- šiek tiek druskos
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Smulkiai supjaustyti svogūnai pakepinami riebaluose.
Batonas išmirkomas vandenyje arba piene.
Į sumaltą mėsą dedamas išspaustas batonas, pakepinti svogūnai, įmušami kiaušiniai, įberiama pipirų, druskos ir viskas gerai išmaišoma.
Iš šios masės daromas pailgas kepsnys, o į jo vidų sudedami kietai virti kiaušiniai.
Kepsnys apvoliojamas džiūvėsėliais, dedamas į keptuvą su įkaitintais riebalais ir kepamas karštoje, 190 laipsnių temperatūros orkaitėje apie 60 min.
Tiekiamas supjaustytas pusdubenyje.
Prie jo tinka karšti troškinti burokėliai, virtos bulvės ir įvairios salotos.
Skanaus.
INGREDIENTAI:
- šiek tiek juodųjų pipirų
- 2 vienetai svogūnų
- 500 gramų kiaulienos
- 70 gramų kiaulės lašinių
- 800 gramų jautienos
- 2 vienetai kiaušinių
- 2 vienetai kiaušinių (virti)
- 3 vienetai batono (riekės)
- 2 valgomieji šaukštai džiūvesėlių
- šiek tiek druskos
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Smulkiai supjaustyti svogūnai pakepinami riebaluose.
Batonas išmirkomas vandenyje arba piene.
Į sumaltą mėsą dedamas išspaustas batonas, pakepinti svogūnai, įmušami kiaušiniai, įberiama pipirų, druskos ir viskas gerai išmaišoma.
Iš šios masės daromas pailgas kepsnys, o į jo vidų sudedami kietai virti kiaušiniai.
Kepsnys apvoliojamas džiūvėsėliais, dedamas į keptuvą su įkaitintais riebalais ir kepamas karštoje, 190 laipsnių temperatūros orkaitėje apie 60 min.
Tiekiamas supjaustytas pusdubenyje.
Prie jo tinka karšti troškinti burokėliai, virtos bulvės ir įvairios salotos.
Skanaus.
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
TOLIAU SKAITYKITE
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą