Rašyti komentarą...
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 1.5 kilogramo karpių
  • 300 gramų mesos ((karštai rūkyta šoninė))
  • 3 vienetai džiūvesėlių
  • 100 mililitrų pieno
  • 1 skiltelė česnakų
  • šiek tiek druskos
  • šiek tiek pipirai
  • 1 valgomasis šaukštas petražolių
  • 1 vienetas citrinų
  • 4 lapai salotų
  • 40 gramų morkų (virta (gabaliukas))
  • 1 vienetas kiaušinių

Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.

INGREDIENTAI:

  • 1.5 kilogramo karpių
  • 300 gramų mesos ((karštai rūkyta šoninė))
  • 3 vienetai džiūvesėlių
  • 100 mililitrų pieno
  • 1 skiltelė česnakų
  • šiek tiek druskos
  • šiek tiek pipirai
  • 1 valgomasis šaukštas petražolių
  • 1 vienetas citrinų
  • 4 lapai salotų
  • 40 gramų morkų (virta (gabaliukas))
  • 1 vienetas kiaušinių

Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.

REKLAMA
REKLAMA

Porcijų skaičius: 6

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Karpį nuskusti, nupjauti galvą, išdarinėti, nuplauti
  2. Atsargiai atskirti odą. nukaulinti. Iš galvos išimti žiaunas ir akis
  3. Džiuvėsius užmerkti piene,palaikyti kol suminkštės
  4. Žuvį,išmirkytus džiuvėsius, šoninę, petražoles sumalti, įberti druskos, pipirų, smulkintą česnaką,įmušti kiautinį,gerai išmaišyti
  5. Gautą masę atsargiai sukimšti į karpio odą ir galvą.
  6. Kepti orkaitėje 200°C temperatūroje 1 valandą.Prieš patiekiant akis padaryti iš virtos morkos gabalėlių, puošti citrinos riekelėmis ir salotų lapais.
  7. Skanaus !

Autorius: Audronė

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų