Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
INGREDIENTAI:
- 1 vienetas vištiena
- 3 vienetai bulvių
- 2 vienetai morkų
- 1 vienetas paprikų (žalia)
- 80 gramų kiaulės šoninės (šalto rūkymo)
- 1 vienetas svogūnų
- 1 vienetas salierų
- 1 sauja petražolių
- 2 valgomieji šaukštai grietinėlės
- šiek tiek druskos
- 1 valgomasis šaukštas aliejaus
- 2 vienetai sultinio (rūkytos šoninės, kubeliai)
- 1 arbatinis šaukštelis raudonųjų pipirų (saldieji, malti)
- šiek tiek juodųjų pipirų
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Vištą padalinkite į mažesnius gabaliukus, užpilkite šaltu vandeniu ir virkite, kol paviršiuje susidarys putos.
Putas nugriebkite kiaurasamčiu, tada sudėkite 2 kubelius rūkytos šoninės sultinio, mažais griežinėliais supjaustytą kumpį ir virkite, kol vištiena pilnai išverda. - Išvirtą vištieną nukaulinkite ir susmulkinkite nedideliais gabaliukais.
- Gilioje keptuvėje įkaitinkite aliejų ir pakepinkite jame susmulkintą svogūną, tarkuotas morkas, salierą ir vištieną.
Pakepinus viską sudėkite atgal į puodą su sultiniu, kuriame virė vištiena.
Į tą patį puodą sudėkite susmulkintą papriką, kubeliais supjaustytas bulves, prieskonius ir virkite apie 15-25 min. - Išvirus supilstykite į lėkštes ir patiekite su grietine ir petražolėmis.
INGREDIENTAI:
- 1 vienetas vištiena
- 3 vienetai bulvių
- 2 vienetai morkų
- 1 vienetas paprikų (žalia)
- 80 gramų kiaulės šoninės (šalto rūkymo)
- 1 vienetas svogūnų
- 1 vienetas salierų
- 1 sauja petražolių
- 2 valgomieji šaukštai grietinėlės
- šiek tiek druskos
- 1 valgomasis šaukštas aliejaus
- 2 vienetai sultinio (rūkytos šoninės, kubeliai)
- 1 arbatinis šaukštelis raudonųjų pipirų (saldieji, malti)
- šiek tiek juodųjų pipirų
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Vištą padalinkite į mažesnius gabaliukus, užpilkite šaltu vandeniu ir virkite, kol paviršiuje susidarys putos.
Putas nugriebkite kiaurasamčiu, tada sudėkite 2 kubelius rūkytos šoninės sultinio, mažais griežinėliais supjaustytą kumpį ir virkite, kol vištiena pilnai išverda. - Išvirtą vištieną nukaulinkite ir susmulkinkite nedideliais gabaliukais.
- Gilioje keptuvėje įkaitinkite aliejų ir pakepinkite jame susmulkintą svogūną, tarkuotas morkas, salierą ir vištieną.
Pakepinus viską sudėkite atgal į puodą su sultiniu, kuriame virė vištiena.
Į tą patį puodą sudėkite susmulkintą papriką, kubeliais supjaustytas bulves, prieskonius ir virkite apie 15-25 min. - Išvirus supilstykite į lėkštes ir patiekite su grietine ir petražolėmis.
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
TOLIAU SKAITYKITE
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą