Rašyti komentarą...
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 1 vienetas vištiena
  • 3 vienetai bulvių
  • 2 vienetai morkų
  • 1 vienetas paprikų (žalia)
  • 80 gramų kiaulės šoninės (šalto rūkymo)
  • 1 vienetas svogūnų
  • 1 vienetas salierų
  • 1 sauja petražolių
  • 2 valgomieji šaukštai grietinėlės
  • šiek tiek druskos
  • 1 valgomasis šaukštas aliejaus
  • 2 vienetai sultinio (rūkytos šoninės, kubeliai)
  • 1 arbatinis šaukštelis raudonųjų pipirų (saldieji, malti)
  • šiek tiek juodųjų pipirų

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Vištą padalinkite į mažesnius gabaliukus, užpilkite šaltu vandeniu ir virkite, kol paviršiuje susidarys putos.
    Putas nugriebkite kiaurasamčiu, tada sudėkite 2 kubelius rūkytos šoninės sultinio, mažais griežinėliais supjaustytą kumpį ir virkite, kol vištiena pilnai išverda.
  2. Išvirtą vištieną nukaulinkite ir susmulkinkite nedideliais gabaliukais.
  3. Gilioje keptuvėje įkaitinkite aliejų ir pakepinkite jame susmulkintą svogūną, tarkuotas morkas, salierą ir vištieną.
    Pakepinus viską sudėkite atgal į puodą su sultiniu, kuriame virė vištiena.
    Į tą patį puodą sudėkite susmulkintą papriką, kubeliais supjaustytas bulves, prieskonius ir virkite apie 15-25 min.
  4. Išvirus supilstykite į lėkštes ir patiekite su grietine ir petražolėmis.

Autorius: Urtė

INGREDIENTAI:

  • 1 vienetas vištiena
  • 3 vienetai bulvių
  • 2 vienetai morkų
  • 1 vienetas paprikų (žalia)
  • 80 gramų kiaulės šoninės (šalto rūkymo)
  • 1 vienetas svogūnų
  • 1 vienetas salierų
  • 1 sauja petražolių
  • 2 valgomieji šaukštai grietinėlės
  • šiek tiek druskos
  • 1 valgomasis šaukštas aliejaus
  • 2 vienetai sultinio (rūkytos šoninės, kubeliai)
  • 1 arbatinis šaukštelis raudonųjų pipirų (saldieji, malti)
  • šiek tiek juodųjų pipirų

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Vištą padalinkite į mažesnius gabaliukus, užpilkite šaltu vandeniu ir virkite, kol paviršiuje susidarys putos.
    Putas nugriebkite kiaurasamčiu, tada sudėkite 2 kubelius rūkytos šoninės sultinio, mažais griežinėliais supjaustytą kumpį ir virkite, kol vištiena pilnai išverda.
  2. Išvirtą vištieną nukaulinkite ir susmulkinkite nedideliais gabaliukais.
  3. Gilioje keptuvėje įkaitinkite aliejų ir pakepinkite jame susmulkintą svogūną, tarkuotas morkas, salierą ir vištieną.
    Pakepinus viską sudėkite atgal į puodą su sultiniu, kuriame virė vištiena.
    Į tą patį puodą sudėkite susmulkintą papriką, kubeliais supjaustytas bulves, prieskonius ir virkite apie 15-25 min.
  4. Išvirus supilstykite į lėkštes ir patiekite su grietine ir petražolėmis.

Autorius: Urtė

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų