INGREDIENTAI:
- 100 gramų margarino (arba sviestas)
- 3 vienetai kiaušinių
- 3 stiklinės kvietinių miltų (1 stiklinė 180 ml)
- 2 valgomieji šaukštai majonezo
- 0.5 arbatinio šaukštelio sodos
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Šokoladą reikės ištirpinti. Šokoladas ir aguonos - papuošimui.
Išmaišome tešlą. Pilame tešlos į specialią keptuvę, grybukams.
Iškepusių grybų kepurėles pavilgome šokolade ir paliekame šaltai, kad sukietėtų. Kotelio galą irgi pavilgome šokolade ir pavoliojame aguonose.
Autorius: Verutė
INGREDIENTAI:
- 100 gramų margarino (arba sviestas)
- 3 vienetai kiaušinių
- 3 stiklinės kvietinių miltų (1 stiklinė 180 ml)
- 2 valgomieji šaukštai majonezo
- 0.5 arbatinio šaukštelio sodos
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Šokoladą reikės ištirpinti. Šokoladas ir aguonos - papuošimui.
Išmaišome tešlą. Pilame tešlos į specialią keptuvę, grybukams.
Iškepusių grybų kepurėles pavilgome šokolade ir paliekame šaltai, kad sukietėtų. Kotelio galą irgi pavilgome šokolade ir pavoliojame aguonose.
Autorius: Verutė
REKOMENDUOJAME
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą SIŲSTI