Rašyti komentarą...
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • šiek tiek juodųjų pipirų
  • 1 arbatinis šaukštelis kmynų
  • 3 vienetai svogūnų
  • 100 gramų kiaulės lašinių (rūkyti)
  • 4 vienetai kiaušinių
  • šiek tiek druskos
  • 2 valgomieji šaukštai sviesto
  • 1.5 litro grybų (marinuoti)

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Grybus ir svogūnus sumalame. Lašinius supjaustome smulkiais kubeliais ir sudedame į sumaltus grybus. Paskui įberiame pipirų, įmušame kiaušinius, pagardiname druska. Gautą mišinį gerai sumaišome. Į keptuvę sudedame sviestą, mišinį ir, vis pamaišant, apkepiname. Paskui masę sukrečiame į sviestu išteptą dubenį, šaukštu gerai suspaudžiame ir padedame atšalti. Atšalęs slėgtainis išverčiamas ant lenteles.
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų