Rašyti komentarą...
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 400 gramų grybų ((virti,šaldyti,ar sūdyti))
  • 100 gramų kiaulienos (rūkyti lašiniai (galima ir švieži))
  • 1 vienetas svogūnų
  • 2 vienetai kiaušinių
  • 2 valgomieji šaukštai majonezo
  • 1 stiklinė džiūvesėlių
  • 1 valgomasis šaukštas miltai
  • 2 valgomieji šaukštai krakmolo
  • šiek tiek prieskonių (pipirai (santa Maria))

Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.

INGREDIENTAI:

  • 400 gramų grybų ((virti,šaldyti,ar sūdyti))
  • 100 gramų kiaulienos (rūkyti lašiniai (galima ir švieži))
  • 1 vienetas svogūnų
  • 2 vienetai kiaušinių
  • 2 valgomieji šaukštai majonezo
  • 1 stiklinė džiūvesėlių
  • 1 valgomasis šaukštas miltai
  • 2 valgomieji šaukštai krakmolo
  • šiek tiek prieskonių (pipirai (santa Maria))

Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.

REKLAMA
REKLAMA

Porcijų skaičius: 6

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Grybai gali būti įvairūs.Juos pjaustyti smulkiai(galima sumalti,bet skonis skirsis,gausis maltiniai.Reikia kantriai pjaustyti).Rūkytus lašinukus pjaustyti smulkiai.Svogūną smulkinti ir labai trumpai pakepinti su lašinukais,ataušinti.
  2. Kiaušinius gerai išplakti su majonezu.Į plakinį berti pjaustytus grybus,lašinukus su svogūnais,prieskonius,miltus,krakmolą,džiuvėsėlių keletą šaukštų ir viską gerai išminkyti.Palikti(jei yra laiko per naktį).
  3. Keptuvėje įkaitinti aliejų,formuoti kepsniukus(pailgos formos),volioti į džiūvėsėlius ir kepti,ko gražiai iškepa,skanauti su bulvėmis,bulvių koše ir įvairiomis salotomis ar agurkėliu.

Autorius: Zita

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų