• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 400 gramų grybų (i (šaldyti ar sūdyti, virti))
  • 100 gramų lašinių (švieži arba rūkyti)
  • 1 vienetas svogūnų (vidutinio dydžio)
  • 2 vienetai kiaušinių
  • 2 valgomieji šaukštai majonezo
  • 1 stiklinė džiūvesėlių
  • 1 valgomasis šaukštas kvietinių miltų
  • 2 valgomieji šaukštai krakmolo ((bulvių))
  • šiek tiek prieskonių (Santa Maria (kelių rūšių))
  • šiek tiek druskos
  • šiek tiek pipirai

Paruošimo laikas: Apie 1 val.

INGREDIENTAI:

  • 400 gramų grybų (i (šaldyti ar sūdyti, virti))
  • 100 gramų lašinių (švieži arba rūkyti)
  • 1 vienetas svogūnų (vidutinio dydžio)
  • 2 vienetai kiaušinių
  • 2 valgomieji šaukštai majonezo
  • 1 stiklinė džiūvesėlių
  • 1 valgomasis šaukštas kvietinių miltų
  • 2 valgomieji šaukštai krakmolo ((bulvių))
  • šiek tiek prieskonių (Santa Maria (kelių rūšių))
  • šiek tiek druskos
  • šiek tiek pipirai

Paruošimo laikas: Apie 1 val.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Porcijų skaičius: 6

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Grybai gali būti įvairūs.Juos pjaustyti smulkiai(galima sumalti,bet skonis skirsis,gausis maltiniai.Reikia kantriai pjaustyti).Rūkytus lašinukus pjaustyti smulkiai.Svogūną smulkinti ir labai trumpai pakepinti su lašinukais,ataušinti.
  2. Kiaušinius gerai išplakti su majonezu.Į plakinį berti pjaustytus grybus,lašinukus su svogūnais,prieskonius,miltus,krakmolą,džiuvėsėlių keletą šaukštų ir viską gerai išminkyti.Palikti(jei yra laiko per naktį).
  3. Keptuvėje ikaitinti aliejų,formuoti kepsniukus(pailgos formos),volioti į džiuvėsėlius ir kepti,ko gražiai iškepa,skanauti su bulvėmis,bulvių koše ir įvairiomis salotomis ar agurkėliu.

Autorius: Zita

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų