REKLAMA
REKLAMA
Porcijų skaičius: 6
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Grybai gali būti įvairūs.Juos pjaustyti smulkiai(galima sumalti,bet skonis skirsis,gausis maltiniai.Reikia kantriai pjaustyti).Rūkytus lašinukus pjaustyti smulkiai.Svogūną smulkinti ir labai trumpai pakepinti su lašinukais,ataušinti.
- Kiaušinius gerai išplakti su majonezu.Į plakinį berti pjaustytus grybus,lašinukus su svogūnais,prieskonius,miltus,krakmolą,džiuvėsėlių keletą šaukštų ir viską gerai išminkyti.Palikti(jei yra laiko per naktį).
- Keptuvėje ikaitinti aliejų,formuoti kepsniukus(pailgos formos),volioti į džiuvėsėlius ir kepti,ko gražiai iškepa,skanauti su bulvėmis,bulvių koše ir įvairiomis salotomis ar agurkėliu.
REKLAMA