Rašyti komentarą...
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • šiek tiek taukų (riebalų)
  • 1 vienetas kiaušinių
  • 4 valgomieji šaukštai kvietinių miltų
  • 100 mililitrų pieno
  • šiek tiek druskos
  • 1 valgomasis šaukštas aliejaus
  • 500 gramų grybų (švieži)

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Grybus nuvalykite, nupjaukite kojytes ir pavirkite juos ma=ame vandens kiekyje.
    Apvalkalas gaminamas taip: Į indą supilkite miltus, kiaušinį, druską, truputuką cukraus, pieno ir gerai išplakite.
    Grybus apsausinkite, pamirkykite apvalkalo padaže ir virkite taukuose ar aliejuje.
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų