• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • šiek tiek juodųjų pipirų
  • 2 vienetai svogūnų
  • 200 gramų majonezo
  • 1 kilogramas kiaulės nugarinės
  • šiek tiek druskos

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Kiaulienos nugarinės gabaliukus pamušiau virtuviniu plaktuku ir ištryniau prieskonių mišiniu. Druskos turėjau apie 1-1,5 šaukštelio, o maltų pipirų - 0,5 šaukštelio.
    Mėsą apipyliau citrinos sultimis ir sumaišiau su svogūnais bei majonezu.
    Dėjau į šaldytuvą ir laikiau per naktį.
    Kepiau lauko kepsninėje.

Autorius: Vesta

INGREDIENTAI:

  • šiek tiek juodųjų pipirų
  • 2 vienetai svogūnų
  • 200 gramų majonezo
  • 1 kilogramas kiaulės nugarinės
  • šiek tiek druskos

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Kiaulienos nugarinės gabaliukus pamušiau virtuviniu plaktuku ir ištryniau prieskonių mišiniu. Druskos turėjau apie 1-1,5 šaukštelio, o maltų pipirų - 0,5 šaukštelio.
    Mėsą apipyliau citrinos sultimis ir sumaišiau su svogūnais bei majonezu.
    Dėjau į šaldytuvą ir laikiau per naktį.
    Kepiau lauko kepsninėje.

Autorius: Vesta

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų