Kiaulienos nugarinės gabaliukus pamušiau virtuviniu plaktuku ir ištryniau prieskonių mišiniu. Druskos turėjau apie 1-1,5 šaukštelio, o maltų pipirų - 0,5 šaukštelio. Mėsą apipyliau citrinos sultimis ir sumaišiau su svogūnais bei majonezu. Dėjau į šaldytuvą ir laikiau per naktį. Kepiau lauko kepsninėje.
Autorius: Vesta
INGREDIENTAI:
šiek tiek juodųjų pipirų
2 vienetai svogūnų
200 gramų majonezo
1 kilogramas kiaulės nugarinės
šiek tiek druskos
PARUOŠIMO BŪDAS:
Kiaulienos nugarinės gabaliukus pamušiau virtuviniu plaktuku ir ištryniau prieskonių mišiniu. Druskos turėjau apie 1-1,5 šaukštelio, o maltų pipirų - 0,5 šaukštelio. Mėsą apipyliau citrinos sultimis ir sumaišiau su svogūnais bei majonezu. Dėjau į šaldytuvą ir laikiau per naktį. Kepiau lauko kepsninėje.