Rašyti komentarą...
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 1 vienetas agurkų
  • 1 stiklinė pomidorų pastos (vyšniniai, perpjauti per pusę)
  • 1 valgomasis šaukštas alyvuogių aliejaus
  • 1 vienetas jelapenų (supjaustyti be sėklų)
  • 0.5 arbatinio šaukštelio druskos
  • 750 gramų žuvies (filė)
  • 1 valgomasis šaukštas mėtų (šviežia, smulkinta)
  • 1 arbatinis šaukštelis žaliųjų citrinų (žievelė, tarkuota)
  • 1.5 arbatinio šaukštelio kumino (maltas)
  • 1 sauja svogūnų laiškų
  • 2 valgomieji šaukštai sulčių (laimo, šviežiai spaustos)

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Padažui sumaišykite viename dubenėlyje 1 šaukštelį kumino, 0,25 šaukštelio druskos, laimo žievelę, laimo sultis ir alyvuogių aliejų.
    Sudėkite į tą patį dubenėlį smulkintą agurką, pomidorus, smulkintus svogūnų laiškus, jalapeną, mėtų lapelius ir viską gerai išmaišykite.
    Pabarstykite žuvies filė likusiu 0,5 šaukštelio kumino ir 0,25 šaukštelio druskos.
    Paruoštą žuvį vartant kepkite apie 7-10 min. įkaitintame grilyje, kol žuvis suminkštėja. Jei žuvis trapi galima ją suvynioti į foliją ir tik tada dėti kepti ant grotelių.
    Iškepusią žuvį supjaustykite, sudėkite į lėkštes ir ant viršaus uždėkite pasiruošto padažo.
    Šalia galite patiekti grilyje keptas daržoves.
    Skanaus.

Autorius: Ilma

INGREDIENTAI:

  • 1 vienetas agurkų
  • 1 stiklinė pomidorų pastos (vyšniniai, perpjauti per pusę)
  • 1 valgomasis šaukštas alyvuogių aliejaus
  • 1 vienetas jelapenų (supjaustyti be sėklų)
  • 0.5 arbatinio šaukštelio druskos
  • 750 gramų žuvies (filė)
  • 1 valgomasis šaukštas mėtų (šviežia, smulkinta)
  • 1 arbatinis šaukštelis žaliųjų citrinų (žievelė, tarkuota)
  • 1.5 arbatinio šaukštelio kumino (maltas)
  • 1 sauja svogūnų laiškų
  • 2 valgomieji šaukštai sulčių (laimo, šviežiai spaustos)

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Padažui sumaišykite viename dubenėlyje 1 šaukštelį kumino, 0,25 šaukštelio druskos, laimo žievelę, laimo sultis ir alyvuogių aliejų.
    Sudėkite į tą patį dubenėlį smulkintą agurką, pomidorus, smulkintus svogūnų laiškus, jalapeną, mėtų lapelius ir viską gerai išmaišykite.
    Pabarstykite žuvies filė likusiu 0,5 šaukštelio kumino ir 0,25 šaukštelio druskos.
    Paruoštą žuvį vartant kepkite apie 7-10 min. įkaitintame grilyje, kol žuvis suminkštėja. Jei žuvis trapi galima ją suvynioti į foliją ir tik tada dėti kepti ant grotelių.
    Iškepusią žuvį supjaustykite, sudėkite į lėkštes ir ant viršaus uždėkite pasiruošto padažo.
    Šalia galite patiekti grilyje keptas daržoves.
    Skanaus.

Autorius: Ilma

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų