Rašyti komentarą...
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 2 saujos aguonų
  • šiek tiek aviečių
  • 100 gramų cukraus
  • 1 stiklinė sirupo (aviečių)
  • 500 gramų grietinėlės (30% riebumo)
  • 4 arbatiniai šaukšteliai želatinos
  • 1 arbatinis šaukštelis vanilinio cukraus

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Grietinėlę, cukrų bei vanilinį cukrų nuolat maišant pakaitinkite apie 6 min.
    Tuomet sudėkite su 2 šaukštais vandens ištirpintą želatiną, gerai išmaišykite, sudėkite vandenyje išmirkintas bei sumaltas aguonas, išmaišykite ir supilstykite masę į 5 formeles.
    Masei atvėsus, padėkite formeles bent 4 val. į šaldytuvą.
    Desertui sušalus išimkite jį iš formelių, sudėkite į lėkštes, apšlakstykite aviečių sirupu, papuoškite avietėmis ir patiekite.
    Mūsų šeimos Kalėdos, be šio deserto, yra tiesiog neįsivaizduojamos.
    Skanaus.

Autorius: Urtė

INGREDIENTAI:

  • 2 saujos aguonų
  • šiek tiek aviečių
  • 100 gramų cukraus
  • 1 stiklinė sirupo (aviečių)
  • 500 gramų grietinėlės (30% riebumo)
  • 4 arbatiniai šaukšteliai želatinos
  • 1 arbatinis šaukštelis vanilinio cukraus

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Grietinėlę, cukrų bei vanilinį cukrų nuolat maišant pakaitinkite apie 6 min.
    Tuomet sudėkite su 2 šaukštais vandens ištirpintą želatiną, gerai išmaišykite, sudėkite vandenyje išmirkintas bei sumaltas aguonas, išmaišykite ir supilstykite masę į 5 formeles.
    Masei atvėsus, padėkite formeles bent 4 val. į šaldytuvą.
    Desertui sušalus išimkite jį iš formelių, sudėkite į lėkštes, apšlakstykite aviečių sirupu, papuoškite avietėmis ir patiekite.
    Mūsų šeimos Kalėdos, be šio deserto, yra tiesiog neįsivaizduojamos.
    Skanaus.

Autorius: Urtė

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų