Rašyti komentarą...
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 4 arbatiniai šaukšteliai cukraus
  • 1 vienetas morkų
  • šiek tiek petražolių
  • 1 vienetas salierų
  • 1 valgomasis šaukštas kvietinių miltų
  • 4 arbatiniai šaukšteliai acto
  • 2 valgomieji šaukštai sviesto
  • 1 stiklinė grietinės
  • 500 gramų burokėlių

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Nulupame ir nuplauname burokėlius, taip pat morkas, petražoles ir salierus supjaustome šiaudeliais, sudedame į puodą, pridedame sviesto, įpilame acto ir šiek tiek vandens, sumaišome ir troškiname uždengus, kol suminkštėja, prižiūrime, kad daržovės neprisviltų. Paprastai reikia troškinti 45-60 minučių. Įberiame miltų, gerai išmaišome, įdedame grietinės, viską pagardiname druska, cukrumi, įmetame lauro lapelių, vėl pamaišome ir verdame dar 10 minučių.
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų