Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
INGREDIENTAI:
- 2 česnakų
- 1 vienetas pomidorų pastos
- 1 vienetas svogūnų
- šiek tiek alyvuogių aliejaus
- 1 sauja pievagrybių
- 2 vienetai jelapenų
- 50 gramų mocarelos sūrio
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Papildomai dar reikės pitos.
Pitą padalinti per pusę ir ant abiejų pusių tepti alyvuogių aliejų
Ant pitos dėti plonus pomidoro bei jalapeno griežinėlius, susmulkintą česnaką bei svogūną, mocarela sūrio bei pievagrybių riekeles.
Kepti apie 10-15 min. 190 laipsnių temperatūroje.
Patiekti supjausčius ketvirčiais, kaip šiltą arba šaltą užkandį.
Skanaus.
INGREDIENTAI:
- 2 česnakų
- 1 vienetas pomidorų pastos
- 1 vienetas svogūnų
- šiek tiek alyvuogių aliejaus
- 1 sauja pievagrybių
- 2 vienetai jelapenų
- 50 gramų mocarelos sūrio
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Papildomai dar reikės pitos.
Pitą padalinti per pusę ir ant abiejų pusių tepti alyvuogių aliejų
Ant pitos dėti plonus pomidoro bei jalapeno griežinėlius, susmulkintą česnaką bei svogūną, mocarela sūrio bei pievagrybių riekeles.
Kepti apie 10-15 min. 190 laipsnių temperatūroje.
Patiekti supjausčius ketvirčiais, kaip šiltą arba šaltą užkandį.
Skanaus.
REKLAMA
REKOMENDUOJAME

TOLIAU SKAITYKITE

rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą