Kiaušinius ir cukrų gerai išplakti, toliau supilti aliejų, citrinos sultis ir druską ir vėl gerai išplakti, sodą nugesinti actu ir supilti į masę, gerai išplakus maišant supilti miltus. Tešla bus skystoka, bet taip turi būti.
Toliau nusilupti obuolius išimti vidurius ir supjaustuti (obuolį padalinti į keturias dalis ir plaustyti griežinėliais) ir supilti į paruoštą masę. Išmaišius supilti į išteptą kepimo formą. Ant viršaus užbarstyti cinamono.
Kepti 220 temperatūroje 20 - 30 min. Išėmus patikrinti galima su dantų krapštuku aplimpa ar ne, pjaustomas tik šaltas.
Kiaušinius ir cukrų gerai išplakti, toliau supilti aliejų, citrinos sultis ir druską ir vėl gerai išplakti, sodą nugesinti actu ir supilti į masę, gerai išplakus maišant supilti miltus. Tešla bus skystoka, bet taip turi būti.
Toliau nusilupti obuolius išimti vidurius ir supjaustuti (obuolį padalinti į keturias dalis ir plaustyti griežinėliais) ir supilti į paruoštą masę. Išmaišius supilti į išteptą kepimo formą. Ant viršaus užbarstyti cinamono.
Kepti 220 temperatūroje 20 - 30 min. Išėmus patikrinti galima su dantų krapštuku aplimpa ar ne, pjaustomas tik šaltas.