REKLAMA
REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
INGREDIENTAI:
- 1 sauja špinatų
- 10 vienetų braškių
- 100 gramų mocarelos sūrio
- 14 vienetų gražgarsčių (lapeliai)
- 10 vienetų našlaičių (žiedai)
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Užpilui:
4 šaukštai alyvų aliejaus
2 šaukšteliai “Gorgonzola” sūrio
1 šaukštelis citrinos sulčių
2 šaukšteliai smulkintų lazdyno riešutų
Špinatų ir gražgarstės lapelius nuplaukite ir sudėkite į lėkštes, ant viršaus uždėkite per pusę perpjautas braškes, pasmulkintą mozarelos sūrį, papuoškite našlaičių žiedais ir užpilkite užpilu.
Užpilui alyvų aliejų gerai sumaišykite su sūriu ir citrinos sultimis, sudėkite smulkintus riešutus.
INGREDIENTAI:
- 1 sauja špinatų
- 10 vienetų braškių
- 100 gramų mocarelos sūrio
- 14 vienetų gražgarsčių (lapeliai)
- 10 vienetų našlaičių (žiedai)
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Užpilui:
4 šaukštai alyvų aliejaus
2 šaukšteliai “Gorgonzola” sūrio
1 šaukštelis citrinos sulčių
2 šaukšteliai smulkintų lazdyno riešutų
Špinatų ir gražgarstės lapelius nuplaukite ir sudėkite į lėkštes, ant viršaus uždėkite per pusę perpjautas braškes, pasmulkintą mozarelos sūrį, papuoškite našlaičių žiedais ir užpilkite užpilu.
Užpilui alyvų aliejų gerai sumaišykite su sūriu ir citrinos sultimis, sudėkite smulkintus riešutus.
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
TOLIAU SKAITYKITE
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą