• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 1 sauja špinatų
  • 10 vienetų braškių
  • 100 gramų mocarelos sūrio
  • 14 vienetų gražgarsčių (lapeliai)
  • 10 vienetų našlaičių (žiedai)

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Užpilui:
    4 šaukštai alyvų aliejaus
    2 šaukšteliai “Gorgonzola” sūrio
    1 šaukštelis citrinos sulčių
    2 šaukšteliai smulkintų lazdyno riešutų

    Špinatų ir gražgarstės lapelius nuplaukite ir sudėkite į lėkštes, ant viršaus uždėkite per pusę perpjautas braškes, pasmulkintą mozarelos sūrį, papuoškite našlaičių žiedais ir užpilkite užpilu.

    Užpilui alyvų aliejų gerai sumaišykite su sūriu ir citrinos sultimis, sudėkite smulkintus riešutus.

Autorius: Laura

INGREDIENTAI:

  • 1 sauja špinatų
  • 10 vienetų braškių
  • 100 gramų mocarelos sūrio
  • 14 vienetų gražgarsčių (lapeliai)
  • 10 vienetų našlaičių (žiedai)

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Užpilui:
    4 šaukštai alyvų aliejaus
    2 šaukšteliai “Gorgonzola” sūrio
    1 šaukštelis citrinos sulčių
    2 šaukšteliai smulkintų lazdyno riešutų

    Špinatų ir gražgarstės lapelius nuplaukite ir sudėkite į lėkštes, ant viršaus uždėkite per pusę perpjautas braškes, pasmulkintą mozarelos sūrį, papuoškite našlaičių žiedais ir užpilkite užpilu.

    Užpilui alyvų aliejų gerai sumaišykite su sūriu ir citrinos sultimis, sudėkite smulkintus riešutus.

Autorius: Laura

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų