Susipjaustome nuluptus obuolius skiltelėmis; Sutarkuojame morką per burokinę tarką; Supjaustome bulves skiltimis; Supjaustome svogūnus; Į skardos dugną gausiai barstome tarkuotų morkų, svogūnų bei prieskonių;
Imame vištos odelę, ant jos dedame įdarą ir tvirtai suvyniojame, kad nebūtų tarpelių;
Tuomet dedame suktinuką į skardą.Taip suvyniojame ir sudedame visus; Į Tarpus dedame bulvių ir obuolių skilteles; Svarbu! Dėkite bulvių ir obuolių skilteles taip, kad jos nesiliestų, priešingu atveju nuo obuolių rūgštelės bulvės bus kietos it nekeptos. Dar pabarstome prieskonių, morkų, svogūnų, o bulves apibarstome cinamonu; Uždengiame dangčiu ir kepame įkaitintoje iki 200laipsnių orkaitėje apie 35min. Tuomet atidengiame dangtį ir dar kepame kol apskrus.
Susipjaustome nuluptus obuolius skiltelėmis; Sutarkuojame morką per burokinę tarką; Supjaustome bulves skiltimis; Supjaustome svogūnus; Į skardos dugną gausiai barstome tarkuotų morkų, svogūnų bei prieskonių;
Imame vištos odelę, ant jos dedame įdarą ir tvirtai suvyniojame, kad nebūtų tarpelių;
Tuomet dedame suktinuką į skardą.Taip suvyniojame ir sudedame visus; Į Tarpus dedame bulvių ir obuolių skilteles; Svarbu! Dėkite bulvių ir obuolių skilteles taip, kad jos nesiliestų, priešingu atveju nuo obuolių rūgštelės bulvės bus kietos it nekeptos. Dar pabarstome prieskonių, morkų, svogūnų, o bulves apibarstome cinamonu; Uždengiame dangčiu ir kepame įkaitintoje iki 200laipsnių orkaitėje apie 35min. Tuomet atidengiame dangtį ir dar kepame kol apskrus.