Rašyti komentarą...
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 1 vienetas mangų
  • 200 mililitrų grietinėlės (riebi)
  • 100 mililitrų pieno
  • 30 gramų migdolų ((nebūtina))
  • 100 gramų cukraus

Paruošimo laikas: Apie 20 min.

INGREDIENTAI:

  • 1 vienetas mangų
  • 200 mililitrų grietinėlės (riebi)
  • 100 mililitrų pieno
  • 30 gramų migdolų ((nebūtina))
  • 100 gramų cukraus

Paruošimo laikas: Apie 20 min.

REKLAMA
REKLAMA

Porcijų skaičius: 4

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Mano vaisių nulupti, supjaustyti ir sutrinti virtuviniu kombainu ar smulkintuvu.
  2. Grietinėlę ir pieną gerai išplakti plaktuvu kartu su cukrumi bei gerai išmaišyti su mango mase. Gautą masę sudėti į šaldymo indą ir padėti kelioms valandoms į šaldymo kamerą.
  3. Labai tinka patiekti su migdolų riešutais ar migdolų plokštelėmis.

Autorius: Miglė

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų