Lęšius su grybais išverdame sultinyje, kraujinę dešrą papjaustę riekelėmis pasikepame svieste, iš bulvės išpjaustę kubą kepame orkaitėje iki pusės užpiltą sultiniu ir uždengę folga. Kumpio riekeles kepame orkaitėje ant grotelių (kad traškesnis būtų) tik po grotelėmis reikalingas indas riebalams kristi. Fazano krutinėlę jei įmanoma - kepti ant kaulo, taip ji bus sultingesnė.
Autorius: Šarūnas
INGREDIENTAI:
1 vienetas bulvių
šiek tiek juodųjų pipirų
šiek tiek lešių
šiek tiek jaučio kumpio
šiek tiek dešros (kraujinė)
šiek tiek druskos
šiek tiek sultinio (vištienos)
šiek tiek prieskonių
šiek tiek grybų (džiovinti)
1 vienetas fazanų (krūtinėlė)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Lęšius su grybais išverdame sultinyje, kraujinę dešrą papjaustę riekelėmis pasikepame svieste, iš bulvės išpjaustę kubą kepame orkaitėje iki pusės užpiltą sultiniu ir uždengę folga. Kumpio riekeles kepame orkaitėje ant grotelių (kad traškesnis būtų) tik po grotelėmis reikalingas indas riebalams kristi. Fazano krutinėlę jei įmanoma - kepti ant kaulo, taip ji bus sultingesnė.