REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 1/4 vieneto svogūnų
  • 2 vienetai vištienos blauzdelių
  • 1 valgomasis šaukštas kvietinių miltų
  • 2 valgomieji šaukštai majonezo (pikantiškas)
  • 100 gramų kelmučių (virti, arba marinuoti)
  • 2 valgomieji šaukštai aliejaus
  • šiek tiek prieskonių (paukštienos)
  • šiek tiek čili pipirų (milteliai)

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. 2 porcijos.

    Nuo šlaunelių atsargiai numaukite odą, (paliekant mėsos) išimant kaulą ir paliekant tik sąnarėlį viršuje. Svogūną pakepkite ir sumaišykite su kelmučiais. Vidinę šlaunelės pusę paprieskoniuojame. Šlaunelės odelę užpildome kelmučių ir svogūnų mišiniu. Užsiuvam arba gerai užsmaigstom pagaliukais. Kepame orkaitėje apie 30 min. Po to aptepame aptepu, pagamintu iš miltų ir majonezo (juos sumaišius) ir dar pakepame 6 - 8 min. Galima dėti aptepą dar kartą ir pakepti dar 5 min. Skanaus.

Autorius: sandra

INGREDIENTAI:

  • 1/4 vieneto svogūnų
  • 2 vienetai vištienos blauzdelių
  • 1 valgomasis šaukštas kvietinių miltų
  • 2 valgomieji šaukštai majonezo (pikantiškas)
  • 100 gramų kelmučių (virti, arba marinuoti)
  • 2 valgomieji šaukštai aliejaus
  • šiek tiek prieskonių (paukštienos)
  • šiek tiek čili pipirų (milteliai)

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. 2 porcijos.

    Nuo šlaunelių atsargiai numaukite odą, (paliekant mėsos) išimant kaulą ir paliekant tik sąnarėlį viršuje. Svogūną pakepkite ir sumaišykite su kelmučiais. Vidinę šlaunelės pusę paprieskoniuojame. Šlaunelės odelę užpildome kelmučių ir svogūnų mišiniu. Užsiuvam arba gerai užsmaigstom pagaliukais. Kepame orkaitėje apie 30 min. Po to aptepame aptepu, pagamintu iš miltų ir majonezo (juos sumaišius) ir dar pakepame 6 - 8 min. Galima dėti aptepą dar kartą ir pakepti dar 5 min. Skanaus.

Autorius: sandra

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų