Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
INGREDIENTAI:
- 8 vienetai bulvių
- šiek tiek krapų
- 2 vienetai svogūnų
- 200 gramų pievagrybių
- šiek tiek druskos
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Supjaustytus pievagrybius kepti sausoje keptuvėje tol, kol išgaruos skytis. Tada sudėti smulkintus svogūnus, druską ir įpilti šlakelį aliejaus. Pakeptus grybus atvėsinti.
Bulves nuskusti, nupjauti viršų ir išskobti vidų. Pasūdyti.
Į grybų masę galima įdėti truputį majonezo.
Užpildyti bulvių vidų grybų įdaru.
Kepimo indą patepti aliejumi, sudėti bulves ir kepti orkaitėje bulves apie 10-15 min.
Prieš valgį papuošti bulvytes smulkintais krapais.
INGREDIENTAI:
- 8 vienetai bulvių
- šiek tiek krapų
- 2 vienetai svogūnų
- 200 gramų pievagrybių
- šiek tiek druskos
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Supjaustytus pievagrybius kepti sausoje keptuvėje tol, kol išgaruos skytis. Tada sudėti smulkintus svogūnus, druską ir įpilti šlakelį aliejaus. Pakeptus grybus atvėsinti.
Bulves nuskusti, nupjauti viršų ir išskobti vidų. Pasūdyti.
Į grybų masę galima įdėti truputį majonezo.
Užpildyti bulvių vidų grybų įdaru.
Kepimo indą patepti aliejumi, sudėti bulves ir kepti orkaitėje bulves apie 10-15 min.
Prieš valgį papuošti bulvytes smulkintais krapais.
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
TOLIAU SKAITYKITE
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą