Rašyti komentarą...
Nuoroda nukopijuota
Naujas komentaras
Skaityti visus komentarus (
0
) Maistas / 2022.03.02 23:12 / Šaltinis: Gaspadine.lt
INGREDIENTAI:
- 200 gramų graikinių riešutų
- 0.5 vieneto kopūstų (raudonieji)
- 3 vienetai obuolių (žali)
- 20 vienetų vyniuogių
- 50 gramų alyvuogių aliejaus
- šiek tiek druskos
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Kopūstą supjaustyti.
Obuolius supjaustyti kubeliais ir apšlakstyti citrinos sultimis.
Vynuoges perpjauti per pusę, riešutus šiek tiek pasmulkinti.
Viską sumaišyti ir užpilti alyvuogių aliejumi bei citrinos sultimis.
Jei reikia - pasūdyti.
Salotas papuošti žalių salotų lapais.
INGREDIENTAI:
- 200 gramų graikinių riešutų
- 0.5 vieneto kopūstų (raudonieji)
- 3 vienetai obuolių (žali)
- 20 vienetų vyniuogių
- 50 gramų alyvuogių aliejaus
- šiek tiek druskos
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Kopūstą supjaustyti.
Obuolius supjaustyti kubeliais ir apšlakstyti citrinos sultimis.
Vynuoges perpjauti per pusę, riešutus šiek tiek pasmulkinti.
Viską sumaišyti ir užpilti alyvuogių aliejumi bei citrinos sultimis.
Jei reikia - pasūdyti.
Salotas papuošti žalių salotų lapais.
REKLAMA
× Pranešti klaidą
REKOMENDUOJAME

TOLIAU SKAITYKITE

rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą