Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
INGREDIENTAI:
- 200 gramų graikinių riešutų
- 0.5 vieneto kopūstų (raudonieji)
- 3 vienetai obuolių (žali)
- 20 vienetų vyniuogių
- 50 gramų alyvuogių aliejaus
- šiek tiek druskos
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Kopūstą supjaustyti.
Obuolius supjaustyti kubeliais ir apšlakstyti citrinos sultimis.
Vynuoges perpjauti per pusę, riešutus šiek tiek pasmulkinti.
Viską sumaišyti ir užpilti alyvuogių aliejumi bei citrinos sultimis.
Jei reikia - pasūdyti.
Salotas papuošti žalių salotų lapais.
INGREDIENTAI:
- 200 gramų graikinių riešutų
- 0.5 vieneto kopūstų (raudonieji)
- 3 vienetai obuolių (žali)
- 20 vienetų vyniuogių
- 50 gramų alyvuogių aliejaus
- šiek tiek druskos
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Kopūstą supjaustyti.
Obuolius supjaustyti kubeliais ir apšlakstyti citrinos sultimis.
Vynuoges perpjauti per pusę, riešutus šiek tiek pasmulkinti.
Viską sumaišyti ir užpilti alyvuogių aliejumi bei citrinos sultimis.
Jei reikia - pasūdyti.
Salotas papuošti žalių salotų lapais.
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
TOLIAU SKAITYKITE
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą