Rašyti komentarą...
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 200 gramų graikinių riešutų
  • 0.5 vieneto kopūstų (raudonieji)
  • 3 vienetai obuolių (žali)
  • 20 vienetų vyniuogių
  • 50 gramų alyvuogių aliejaus
  • šiek tiek druskos

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Kopūstą supjaustyti.
    Obuolius supjaustyti kubeliais ir apšlakstyti citrinos sultimis.
    Vynuoges perpjauti per pusę, riešutus šiek tiek pasmulkinti.
    Viską sumaišyti ir užpilti alyvuogių aliejumi bei citrinos sultimis.
    Jei reikia - pasūdyti.
    Salotas papuošti žalių salotų lapais.

Autorius: Renata

INGREDIENTAI:

  • 200 gramų graikinių riešutų
  • 0.5 vieneto kopūstų (raudonieji)
  • 3 vienetai obuolių (žali)
  • 20 vienetų vyniuogių
  • 50 gramų alyvuogių aliejaus
  • šiek tiek druskos

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Kopūstą supjaustyti.
    Obuolius supjaustyti kubeliais ir apšlakstyti citrinos sultimis.
    Vynuoges perpjauti per pusę, riešutus šiek tiek pasmulkinti.
    Viską sumaišyti ir užpilti alyvuogių aliejumi bei citrinos sultimis.
    Jei reikia - pasūdyti.
    Salotas papuošti žalių salotų lapais.

Autorius: Renata

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų