Rašyti komentarą...
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • šiek tiek gudukų

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Daugelis šių grybų net nerenka, bet mano manymu jie yra patys universaliausi ir labai skanūs. Džiovinti kalpokus geriausia kuo didesnius. Tuomet jų galvas galėsite naudoti kaip prieskonį sutrindami tarp pirštų.

    Džiovintus kalpokus galėsite naudoti:
    Sriubose
    Kaip prieskonį įvairiuose patiekaluose, nes jų kepurės lengvai susitrina į miltus (pvz labai tinka pabarstyti į kugelį, faršą)
    Išvirtus galėsite supjaustyti ir naudoti beveik visuose patiekaluose.

    Skanaus.

Autorius: Tomas

INGREDIENTAI:

  • šiek tiek gudukų

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Daugelis šių grybų net nerenka, bet mano manymu jie yra patys universaliausi ir labai skanūs. Džiovinti kalpokus geriausia kuo didesnius. Tuomet jų galvas galėsite naudoti kaip prieskonį sutrindami tarp pirštų.

    Džiovintus kalpokus galėsite naudoti:
    Sriubose
    Kaip prieskonį įvairiuose patiekaluose, nes jų kepurės lengvai susitrina į miltus (pvz labai tinka pabarstyti į kugelį, faršą)
    Išvirtus galėsite supjaustyti ir naudoti beveik visuose patiekaluose.

    Skanaus.

Autorius: Tomas

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų