Daugelis šių grybų net nerenka, bet mano manymu jie yra patys universaliausi ir labai skanūs. Džiovinti kalpokus geriausia kuo didesnius. Tuomet jų galvas galėsite naudoti kaip prieskonį sutrindami tarp pirštų.
Džiovintus kalpokus galėsite naudoti: Sriubose Kaip prieskonį įvairiuose patiekaluose, nes jų kepurės lengvai susitrina į miltus (pvz labai tinka pabarstyti į kugelį, faršą) Išvirtus galėsite supjaustyti ir naudoti beveik visuose patiekaluose.
Skanaus.
Autorius: Tomas
INGREDIENTAI:
šiek tiek gudukų
PARUOŠIMO BŪDAS:
Daugelis šių grybų net nerenka, bet mano manymu jie yra patys universaliausi ir labai skanūs. Džiovinti kalpokus geriausia kuo didesnius. Tuomet jų galvas galėsite naudoti kaip prieskonį sutrindami tarp pirštų.
Džiovintus kalpokus galėsite naudoti: Sriubose Kaip prieskonį įvairiuose patiekaluose, nes jų kepurės lengvai susitrina į miltus (pvz labai tinka pabarstyti į kugelį, faršą) Išvirtus galėsite supjaustyti ir naudoti beveik visuose patiekaluose.