Rašyti komentarą...
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 2 vienetai kiaušinių
  • 4 stiklinės kvietinių miltų
  • 2 stiklinės vandens
  • 3 stiklinės aliejaus (virimui)
  • 3 valgomieji šaukštai kukurūzų miltų
  • 1 vienetas virtų dešrelių (pakuotė)

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Dešreles pamauti ant pagaliukų.

    Į dubenį dėti sausus produktus ir sumaišyti.

    Mušti kiaušinius ir išmaišyti.

    Pilti vandens ir kruopščiai sumaišyti tešlą.

    Tešla turėtų būti vidutinio tirštumo, jei per skysta, pridėti dar šiek tiek miltų.

    Tešloje sukamaisiai judesiais apvolioti dešreles ir dėti virti į karštą aliejų. Virti kol vėrinukai įgaus rusvą atspalvį.

Autorius: Andrėja

INGREDIENTAI:

  • 2 vienetai kiaušinių
  • 4 stiklinės kvietinių miltų
  • 2 stiklinės vandens
  • 3 stiklinės aliejaus (virimui)
  • 3 valgomieji šaukštai kukurūzų miltų
  • 1 vienetas virtų dešrelių (pakuotė)

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Dešreles pamauti ant pagaliukų.

    Į dubenį dėti sausus produktus ir sumaišyti.

    Mušti kiaušinius ir išmaišyti.

    Pilti vandens ir kruopščiai sumaišyti tešlą.

    Tešla turėtų būti vidutinio tirštumo, jei per skysta, pridėti dar šiek tiek miltų.

    Tešloje sukamaisiai judesiais apvolioti dešreles ir dėti virti į karštą aliejų. Virti kol vėrinukai įgaus rusvą atspalvį.

Autorius: Andrėja

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų