Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
INGREDIENTAI:
- 2 vienetai kiaušinių
- 4 stiklinės kvietinių miltų
- 2 stiklinės vandens
- 3 stiklinės aliejaus (virimui)
- 3 valgomieji šaukštai kukurūzų miltų
- 1 vienetas virtų dešrelių (pakuotė)
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Dešreles pamauti ant pagaliukų.
Į dubenį dėti sausus produktus ir sumaišyti.
Mušti kiaušinius ir išmaišyti.
Pilti vandens ir kruopščiai sumaišyti tešlą.
Tešla turėtų būti vidutinio tirštumo, jei per skysta, pridėti dar šiek tiek miltų.
Tešloje sukamaisiai judesiais apvolioti dešreles ir dėti virti į karštą aliejų. Virti kol vėrinukai įgaus rusvą atspalvį.
INGREDIENTAI:
- 2 vienetai kiaušinių
- 4 stiklinės kvietinių miltų
- 2 stiklinės vandens
- 3 stiklinės aliejaus (virimui)
- 3 valgomieji šaukštai kukurūzų miltų
- 1 vienetas virtų dešrelių (pakuotė)
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Dešreles pamauti ant pagaliukų.
Į dubenį dėti sausus produktus ir sumaišyti.
Mušti kiaušinius ir išmaišyti.
Pilti vandens ir kruopščiai sumaišyti tešlą.
Tešla turėtų būti vidutinio tirštumo, jei per skysta, pridėti dar šiek tiek miltų.
Tešloje sukamaisiai judesiais apvolioti dešreles ir dėti virti į karštą aliejų. Virti kol vėrinukai įgaus rusvą atspalvį.
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
TOLIAU SKAITYKITE
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą