Rašyti komentarą...
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 2 arbatiniai šaukšteliai cinamono
  • 3 valgomieji šaukštai cukraus
  • 2 vienetai kiaušinių
  • 3/4 stiklinės kvietinių miltų
  • 5 valgomieji šaukštai pieno
  • 400 gramų varškės
  • šiek tiek druskos
  • 4 valgomieji šaukštai aliejaus

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Trynius ištrinti su 1 šaukštu cukraus iki baltos masės, įpilti pieno, miltų ir suplakto baltymo putą.
    Viską atsargiai išmaišyti.
    Iškepti keptuvės norimo dydžio blynelius.
    Sutrinti varškę su cinamonu ir 2 šaukštais cukraus.
    Gautą masę dėti į blynelius ir juos norima forma suvynioti.
    Tada, jau suvyniotus dėti į riebalais pateptą keptuvę ir abi puses apkepti.
    Tiekti su uogiene ar grietine.
    Skanaus.

Autorius: Justelez

INGREDIENTAI:

  • 2 arbatiniai šaukšteliai cinamono
  • 3 valgomieji šaukštai cukraus
  • 2 vienetai kiaušinių
  • 3/4 stiklinės kvietinių miltų
  • 5 valgomieji šaukštai pieno
  • 400 gramų varškės
  • šiek tiek druskos
  • 4 valgomieji šaukštai aliejaus

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Trynius ištrinti su 1 šaukštu cukraus iki baltos masės, įpilti pieno, miltų ir suplakto baltymo putą.
    Viską atsargiai išmaišyti.
    Iškepti keptuvės norimo dydžio blynelius.
    Sutrinti varškę su cinamonu ir 2 šaukštais cukraus.
    Gautą masę dėti į blynelius ir juos norima forma suvynioti.
    Tada, jau suvyniotus dėti į riebalais pateptą keptuvę ir abi puses apkepti.
    Tiekti su uogiene ar grietine.
    Skanaus.

Autorius: Justelez

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų