Rašyti komentarą...
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 1 arbatinis šaukštelis citrinų sultys
  • 1 stiklinė pieno
  • 1 valgomasis šaukštas cukraus
  • 1 stiklinė vandens
  • 1 stiklinė ryžių (virti)
  • 2 vienetai kiaušinių (tryniai)
  • 4 valgomieji šaukštai cukraus
  • 300 gramų persikų (konservuoti)

Paruošimo laikas: Apie 20 min.

INGREDIENTAI:

  • 1 arbatinis šaukštelis citrinų sultys
  • 1 stiklinė pieno
  • 1 valgomasis šaukštas cukraus
  • 1 stiklinė vandens
  • 1 stiklinė ryžių (virti)
  • 2 vienetai kiaušinių (tryniai)
  • 4 valgomieji šaukštai cukraus
  • 300 gramų persikų (konservuoti)

Paruošimo laikas: Apie 20 min.

REKLAMA
REKLAMA

Porcijų skaičius: 5

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Nuplaukite ryžius. Trynius ištrinkite su cukrumi, sumaišykite su pienu, įpilkite stiklinę vandens, suberkite ryžius ir išvirkite tirštą košę, nuolat maišykite. Gautą košę sukrėskite į šaltu vandeniu išskalautą formą, paslėkite ir 1-1,5 val. palaikykite šaldytuve. Persikus nuvarvinkite, pusę - sutrinkite plaktuvu ir 2 šaukštais cukraus pudros bei citrinų sultimis. Likusius persikus išdėliokite ant ryžių, desertą apipilkite sutrintų persikų mase. Apibarstykite cukraus pudra.

Autorius: Janina

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų