Rašyti komentarą...
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 1 stiklinė aviečių
  • 100 gramų cukraus
  • 225 mililitrai vandens
  • 200 mililitrų grietinėlės (20% riebumo)
  • 200 gramų braškių (trintos su cukrumi)
  • 20 gramų želatinos (pakelis)

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Želatina užpilama 150 ml šalto vandens ir paliekama išbrinkti.
    Grietinėlė, 75 ml vandens bei cukrus supilama į puodą ir maišant verdama virš mažos ugnies apie 15 min., kol gaunasi vientisa masė.
    Tuomet sudedama išbrinkusi želatina, išmaišoma ir gauta masė supilstoma į formeles.
    Padedama nakčiai į šaldytuvą, kad sustingtų.
    Kai masė sustingsta, išimama iš formelių, ant viršaus sudedamos trintos braškės ir papuošiame avietėmis.

Autorius: Virginija

INGREDIENTAI:

  • 1 stiklinė aviečių
  • 100 gramų cukraus
  • 225 mililitrai vandens
  • 200 mililitrų grietinėlės (20% riebumo)
  • 200 gramų braškių (trintos su cukrumi)
  • 20 gramų želatinos (pakelis)

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Želatina užpilama 150 ml šalto vandens ir paliekama išbrinkti.
    Grietinėlė, 75 ml vandens bei cukrus supilama į puodą ir maišant verdama virš mažos ugnies apie 15 min., kol gaunasi vientisa masė.
    Tuomet sudedama išbrinkusi želatina, išmaišoma ir gauta masė supilstoma į formeles.
    Padedama nakčiai į šaldytuvą, kad sustingtų.
    Kai masė sustingsta, išimama iš formelių, ant viršaus sudedamos trintos braškės ir papuošiame avietėmis.

Autorius: Virginija

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų