Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
INGREDIENTAI:
- 2 valgomieji šaukštai krapų (smulkinti)
- 1 vienetas paprikų (nedidelė)
- 40 gramų vandens
- 200 gramų varškės (trinta)
- šiek tiek druskos
- 50 gramų grietinės
- 10 gramų želatinos
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Želatiną užpilti vandeniu ir palikti pusvalandžiui išbrinkti. Tada garų vonelėje ištirpinti granules.
Varškę pertrinti per sietą, pridėti grietinės (galite pertrinti kartu su grietine), krapų, suberti smulkiai pjaustytą papriką, supilti atvėsusią želatiną ir viską gerai išmaišykite.
Masę sukrėskite į formą ir padėkite į šaldytuvą sustingti. Prieš patiekiant formą (indą) palaikykite keletą sekundžių karštame vandenyje, o tada atsargiai išverskite į lėkštę.
Tortą papuošti žalumynais :)
INGREDIENTAI:
- 2 valgomieji šaukštai krapų (smulkinti)
- 1 vienetas paprikų (nedidelė)
- 40 gramų vandens
- 200 gramų varškės (trinta)
- šiek tiek druskos
- 50 gramų grietinės
- 10 gramų želatinos
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Želatiną užpilti vandeniu ir palikti pusvalandžiui išbrinkti. Tada garų vonelėje ištirpinti granules.
Varškę pertrinti per sietą, pridėti grietinės (galite pertrinti kartu su grietine), krapų, suberti smulkiai pjaustytą papriką, supilti atvėsusią želatiną ir viską gerai išmaišykite.
Masę sukrėskite į formą ir padėkite į šaldytuvą sustingti. Prieš patiekiant formą (indą) palaikykite keletą sekundžių karštame vandenyje, o tada atsargiai išverskite į lėkštę.
Tortą papuošti žalumynais :)
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
TOLIAU SKAITYKITE
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą