Rašyti komentarą...
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 50 gramų alyvuogių (žaliosios)
  • 3 česnakų
  • šiek tiek juodųjų pipirų (malti)
  • 1 kilogramas pomidorų pastos
  • 2 vienetai svogūnų
  • 2 valgomieji šaukštai alyvuogių aliejaus
  • 100 gramų varškės (neriebi)
  • šiek tiek druskos
  • 3 valgomieji šaukštai kaparėlių
  • 400 gramų varškės sūrio
  • 4 vienetai picos papločių
  • 30 gramų svogūnų laiškų (smulkinti)
  • 0.5 arbatinio šaukštelio prieskonių picai

Paruošimo laikas: Apie 5 min.

INGREDIENTAI:

  • 50 gramų alyvuogių (žaliosios)
  • 3 česnakų
  • šiek tiek juodųjų pipirų (malti)
  • 1 kilogramas pomidorų pastos
  • 2 vienetai svogūnų
  • 2 valgomieji šaukštai alyvuogių aliejaus
  • 100 gramų varškės (neriebi)
  • šiek tiek druskos
  • 3 valgomieji šaukštai kaparėlių
  • 400 gramų varškės sūrio
  • 4 vienetai picos papločių
  • 30 gramų svogūnų laiškų (smulkinti)
  • 0.5 arbatinio šaukštelio prieskonių picai

Paruošimo laikas: Apie 5 min.

REKLAMA

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Sumaišykite smulkintą sūrį, varškę, trečdalį svogūnų laiškų, česnaką, truputį druskos ir pipirų.
    Supjaustykite griežinėliais pomidorus, išilgai pusiau alyvuoges.
    Pirktus arba savo pasigamintus picos papločius ir sudėkite į aliejumi išteptą skardą.
    Paskirstykite ant papločių varškės masę, likusius svogūnų laiškus, griežinėliais pjaustytus svogūnus, pomidorus, alyvuoges, kaparėlius.
    Viską pabarstykite SANTA MARIA picų prieskoniais, druska bei pipirais, pašlakstykite likusiu alyvuogių aliejumi ir kepkite apie 25 min. iki 200 laipsnių temperatūros įkaitintoje orkaitėje.

Autorius: Nastiušha

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų