• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 2 vienetai svogūnų
  • 2 valgomieji šaukštai kvietinių miltų
  • šiek tiek druskos
  • šiek tiek aliejaus
  • 4 valgomieji šaukštai grietinės
  • šiek tiek prieskonių
  • 800 gramų mesos (kiauliena, jautiena ar kitoks kumpis)
  • 6 valgomieji šaukštai kečupo

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Mėsą supjaustyti apie 1 cm kubeliais ir kepti aliejuje, kol gražiai apskrus. Mėsą išgriebti ir sudėti i puodą, o likusiame keptuvėje aliejuje pakepinti kečupa. Sausoje keptuvėje pakepinti miltus, kol gražiai pagels. Pakepintus miltus supilti į dubenį ir praskiesti vandeniu kad gautūsi vientisa be gumulėlių tyrelė. Mėsą užpilti pakepintu kečupu, miltų tyrele, suberti itin smulkiai supjaustytus svogūnus, prieskonius, druska. Troškinti ant silpnos ugnies 10-15 min. Pabaigoje įdėti grietinę ir išmaišyti. Skanaus!
    Tinka vartoti su karštomis bulvėmis, bulvių koše.

Autorius: Daina

INGREDIENTAI:

  • 2 vienetai svogūnų
  • 2 valgomieji šaukštai kvietinių miltų
  • šiek tiek druskos
  • šiek tiek aliejaus
  • 4 valgomieji šaukštai grietinės
  • šiek tiek prieskonių
  • 800 gramų mesos (kiauliena, jautiena ar kitoks kumpis)
  • 6 valgomieji šaukštai kečupo

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Mėsą supjaustyti apie 1 cm kubeliais ir kepti aliejuje, kol gražiai apskrus. Mėsą išgriebti ir sudėti i puodą, o likusiame keptuvėje aliejuje pakepinti kečupa. Sausoje keptuvėje pakepinti miltus, kol gražiai pagels. Pakepintus miltus supilti į dubenį ir praskiesti vandeniu kad gautūsi vientisa be gumulėlių tyrelė. Mėsą užpilti pakepintu kečupu, miltų tyrele, suberti itin smulkiai supjaustytus svogūnus, prieskonius, druska. Troškinti ant silpnos ugnies 10-15 min. Pabaigoje įdėti grietinę ir išmaišyti. Skanaus!
    Tinka vartoti su karštomis bulvėmis, bulvių koše.

Autorius: Daina

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų