• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Tai turbūt visiems puikiai žinomi ir mėgstami riestainiukai, tačiau šitas receptas prancūziškas.

REKLAMA
REKLAMA

INGREDIENTAI:

  • 500 gramų bemielės sluoksniuotos tešlos
  • 70 gramų rudojo cukraus
  • 70 gramų cukraus
  • 1 arbatinis šaukštelis cinamono

Paruošimo laikas: Apie 1 val.

REKLAMA

Porcijų skaičius: 3

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Dubenėlyje sumaišyti rudąjį ir baltąjį cukrų bei cinamoną.
  2. Išvynioti vieną sluoksniuotos tešlos lakštą ir apiberti jį trečdaliu cukraus mišinio. Išvynioti antrą tešlos lakštą, uždėti ant pirmojo ir pabarstyti cukraus mišiniu.
  3. Užlenkti kraštus ir vynioti iš abiejų pusių, kol abu ritiniai susitiks tešlos viduryje. Suvynioti į kepimo popierių ir palaikyti šaldytuve 30 minučių. Supjaustyti riekelėmis.
  4. Kepti orkaitėje įkaitintoje iki 190 laipsnių 10 minučių, po to apversti ir toliau kepti dar 10 minučių.

Autorius: Dorianas

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų