REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 600 gramų cukinijos
  • 2 vienetai kiaušinių
  • 1 vienetas svogūnų
  • 70 gramų sūris
  • 5 valgomieji šaukštai miltai
  • 1 sauja petražolių
  • 1 sauja krapų
  • 2 skiltelės česnakų
  • 1 arbatinis šaukštelis bazilikų
  • 1 arbatinis šaukštelis druskos
  • 1 žiupsnelis pipirai

Paruošimo laikas: Apie 30 min.

INGREDIENTAI:

  • 600 gramų cukinijos
  • 2 vienetai kiaušinių
  • 1 vienetas svogūnų
  • 70 gramų sūris
  • 5 valgomieji šaukštai miltai
  • 1 sauja petražolių
  • 1 sauja krapų
  • 2 skiltelės česnakų
  • 1 arbatinis šaukštelis bazilikų
  • 1 arbatinis šaukštelis druskos
  • 1 žiupsnelis pipirai

Paruošimo laikas: Apie 30 min.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Porcijų skaičius: 3

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Cukinijas sutarkuojame burokine tarka. Nuspaudžiame skystį, jei jo labai daug.
  2. Pilame išplaktus kiaušinius, dedame susmulkintus krapus, petražoles, smulkia tarka sutarkuotą svogūną, česnakus ir sūrį, beriame miltus, druskos, pipirų, bazilikų. Viską gerai išmaišome iki vientisos masės. Turi būti vidutinio tirštumo tešla.
  3. Paliekame brinkti tešlą bent 10 minučių.
  4. Kepame blynelius keptuvėje ant aliejaus/sviesto mišinio apie 5 minutes iš abiejų pusių, kol apskrunda.
  5. Patiekiame su grietine arba natūraliu graikišku jogurtu.

Autorius: Ieva Visockytė

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų